BUSKEN SOM BRUMMAR OCH SJUNGER

Den här busken blir bara större. Omkretsen är enorm men jag tänker låta den ta plats och flytta på annat. Bin och humlor är fullkomligt galna i den och blommorna luktar honung lång väg. I år tänker jag satsa ännu mer på en levande trädgård med glada kryp!
150702a_3320

Rödbladig smällspirea,  Physocarpus opulifolius ‘Diabolo’, lockar flitiga pollinerare till trädgården.
150713a_3440
Efter blomningen kommer de röda fröställningarna och de går inte heller av för hackor.

2 svar till “BUSKEN SOM BRUMMAR OCH SJUNGER”

  1. Såå vacker! Vill också ha, men var får den plats?? Önskar dej o Olle ett Gott Nytt År!

    Gilla

    1. Gott Nytt År till er också! Jo, smällspirean blir stor om den får växa som den vill, men den får en vacker, fontänliknande form. Det går förstås att hålla den nere genom beskärning och ändå få en massa pollinerarbeök.

      Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: