NU DRAR JAG LÅNGSAMT IGÅNG UPPIGGANDE VERKSAMHET

Jag har gjort en sida som heter SÅDD 2017 och den är precis som det låter, en översikt av mina sådder under året. (Du hittar sidan under rubriken SIDOR i högra kolumnen.) Jag har länkat till frösäljarna, men det kommer jag inte alltid att göra. För jobbigt och länkarna kan upphöra utan att jag märker det.
img_1859Vintersådderna kommer nästan alla från Seedaholic i Westpoint, Irland. Jag har ofta handlat från det fröintresserade paret. Jag vet inte  vad de heter och vilka de är men de ser till att man får ordentlig dokumentation till varje frösort. Och så är de snabba. Det tar inte längre tid att få beställningen från dem än från en svensk firma, ibland går det till och med fortare.
Lord Nelson har busktomaten ‘Maskotka’, som jag tycker var en av förra årets vinnare. Tidig, många tomter, goda. Utmärkt för den som vill pryda en trappa med en kruka godsaker.

Jag är inte så tidig i år, men det räcker för mig att sparka igång nu och då kommer vintersådderna i första hand. Här är det minusgrader och det är bara bra.

 

%d bloggare gillar detta: