Grönskan en trappa upp

Efter en lååång skrivvila har en allt starkare längtan efter tangentbordets dova knatter infunnit sig. Men att ge sig på att göra om bloggpresentationen tar hiskligt mycket tid. Jag vill ha det enkelt och lättnavigerat. Är inte nöjd, slipar långsamt vidare.
Odlingarna inomhus pågår för fullt. Nej, jag har inte sått tomaterna än! Har lärt mig mer tålamod och slipper en massa besvär. Tomatfröna jordas i slutet av månaden. Det räcker så bra för mig. Däremot är det mysgott att hämta grönt till middagen. Salladsblandningarna av microgreen-typ (th) tycker jag fungerar bra. Rädisbladen, som just startat (mitten) blir skönt bitiga. Och så riktig sallad (tv) förstås. Så lätt att odla i vatten med hydronäring.
Kan det vara en skymt av våren, som anas där ute?

%d bloggare gillar detta: