JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET, LOUSIE

rabatt-5Ursprunget sägs ha hittats i en häck på ön Réunion, tidigare Bourbon, utanför Afrikas Östkust.Och folk blev som galna. Ville ha. Ville ha. Jag saknar dig, Louise Odier. Saknar de tätt packade så perfekt formade rosor med den kraftfulla förnäma doften, den ständigt pågående blomningen och i synnerhet årets allra sista rosor någon gång i slutet av oktober, ibland en bit in i november. Att gullregnsträdet en blåsig natt lade sig raklång över busken gillades inte. Men jag ska köpa en ny Lousie. Nej två. Tre! Minst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: