FÖDELSEDAGSPRESENT FÖR SJÄL OCH HJÄRTA

Jag har turen att fylla år mitt i årets bästa månad, augusti. Då när trädgården mognat till skönt kaos av färger och strukturer. Då eftersläntrande sommarhetta övergår i mjuka kvällar med sorl bakom häckarna och då den stora feta månen nattskimrar i dagg och lövverk. I år, liksom alla andra år, fick jag en strålande födelsedagspresent av maken: två dygn i Göteborg, en heldag på vardera Trädgårdsföreningen och Botan.
Jag blir alltid förundrad över den fantastiska botaniska trädgården som väl måste platsa i gänget bland världens bästa. Och inte visste jag att man hade så bra mat. Min grönsakstallrik lämnade inget i övrigt att önska. Gräsen prålade och de stadiga perenner uppvaktades av ivrigt jobbande flygare . Dahliarabatten var lång och imponerande, som så mycket annat. Tänk att linnean blommade, jag har inte sett den på många år. Tack och puss, maken!

%d bloggare gillar detta: