ZINNIA SOM INTE ÄR STEL OCH TRÅKIG

Zinnian är så städad och uniform att många upplever den som overklig, lite tråkig. Men så behöver det inte vara. Välj kaktuszinnior om du vill ha ett mer rufsigt uttryck. ‘Redman’ och ‘Pink Zenorita’ är två riktigt fina, storblommiga zinnior. De är snabba och står i sin prakt redan några veckor efter utplantering från sådd. Färgerna är många liksom olika strukturer. De allra flesta bör knipsas efter blomning för att komma igen med än fler blomster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: