TA EN D-VITAMIN OCH KÖP NÅGRA BLOMMOR

Just nu kastar man sig som en galen över allt som möjligen kan likna en blomma. Så gör åtminstone jag. En dag kom jag hem med vita nejlikor från butiken. Måste säga att det är bra performance för pengarna – håller jättelänge, men… Andra dagen blev det fairtrade-rosor. Lite stela, alldagliga, kanske lite trötta. Men va tusan, det är i alla fall blommor. Ta en D-vitamin och köp några blommor så ljusnar livet!
Jag vet vad du tänker: varför inte hellre några drivna lökblommor som affärerna nu är nerlusade med? Nej, det är som att köpa tomater veckorna innan min egna mognar. Jag vill spara upplevelsen. Men rosorna dröjer länge än.
Om du gör som jag kan du ha nytta av att läsa om bukettomhändertagande, en text från mitt arkiv. Eller ta fram den till sommaren. Titta till höger bland Sidorna.

130725_0028-Redigera
Nej, ‘Amber Cover’ går inte att köpa som bukett, men den är ljuvlig i trädgården.

Ett svar till “TA EN D-VITAMIN OCH KÖP NÅGRA BLOMMOR”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: