INGA FLER TRÖTTA MORÖTTER

160214_3983
Morötter i kokos. Har grävt fram för att visa. Rotfrukterna ska förstås vara helt täckta.

Det är för länge sedan slut med ruttnande morötter i plastpåsar hemma hos mig. Först provade jag att linda in dem i fuktiga dukar och det fungerar det också, men gissa om det torkar fort i ett kylskåp. Det trodde jag inte. Förvaringen i kokosfibrer är bättre. Bara att blöta upp kokos och hälla över. Jag placerar rötterna utan kontakt med varandra om någon skulle vara sjuklig. Men det går bra att göra flera lager. Och så lite vatten då och då, men bara tills det blir fuktigt, inte blött. Potatisen får inte vara med. Det behövs inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: