In i kylan

När det plötsligt luktar pyton i kylskåpet är det ofta en citron som gömt sig längst in och börjat ruttna. Råkar du som jag ut för att ständigt hitta dåliga citroner och lime när du som bäst behöver dem? Jag har tröttnat på det. Nu lägger jag in dem direkt i frysen. Tar inte lång tid att tina. Vill du speeda upp kan du lägga dem i varmt vatten. Härligt med alltid fräscha frukter, lite sladdrigare som skivor kanske – men aldrig ruttna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: