Nytt fusk: olivblad i oregano

Helt otroligt men så var det dags igen! Nytt nummer av Råd&Rön och nytt fusk med örter. I förpackningarna med Kockens ekologiska och Albert Ménè torkade oregano är inte ens hälften av innehållet oregano. Hos Kocken har man ersatt med en Cistus-art och hos Albert Ménès med torkade olivblad. Inget man dör av men så trist! I förra fusket, kamomillte, uppmanade jag dig att odla eget te för att slippa alla giftrester. Nu tycker jag också att du ska odla din egen oregano för att slippa tugga i dig blad av något annat, som ger dålig smak. Köp en planta eller så frön! Förresten – odla alla dina kryddörter. Jag vågar inte tänka på hur det slutar om man får för sig att testa alla kryddor! Men håll med om att det vore intressant.
(För pekaren över bilderna och du kan läsa bildtexterna.)

2 svar till “Nytt fusk: olivblad i oregano”

  1. Men så dåligt! Jagblir så trött på att det ens ska behövas göras tester. Det blir till attvara ännu räddare om kryddlandet hemma i trädgården 🙂

    Ha en fin dag
    //Linda

    Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: