EN LITEN MEN MYCKET BETYDELSEFULL VARELSE

Jag har just beställt biologiprofessorn Dave Goulsons bok ”Galen i humlor” som ges ut om någon vecka. När sommaren kommer ska jag veta betydligt mer om humlor, som alltid fascinerar. Vad ska du lära dig inför sommaren – jag utmanar!

Ett svar till “EN LITEN MEN MYCKET BETYDELSEFULL VARELSE”

  1. Första besöket hos dig. Verkar som jag hamnat på en mycket trevlig blogg! Jag tycker också det är roligt med humlor, men så svåra att artbestämma. Brukar dock ofta slå upp och försöka för humlor har jag gott om. Annars blir det nog fjärilarna som får lite extra uppmärksamhet i sommar.
    Allt gott
    Anette

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: