Hej Frou Frou!

050530_0317Så här vill jag börja min nya blogg. Med ‘Frou Frou’.  Överdådig, pompös, skön. Väntar på att få plocka in en bukett och stoppa ner näsan i den. Doften finns där. Lämna dem inte där ute till vädervargarna. Ta in krukorna om det blir en kall natt. Även om penséerna överlever kylan påverkas både tillväxt och hälsostatus. Andra vågkantade är ‘Ballerina’, ‘Can Can’ och ‘Rococo’. Med Violas släkte kommer våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: