MIDSOMMARAFTONS SANNDRÖM

180603_1103På midsommarafton åker vi till Ludvika och hämtar hem den här sötnosen. Här är hon drygt 5 veckor gammal, full av nyfikenhet och liv och lika snabb till sömn. Jag har följt två hundar från valp till vuxenliv och det är en fantastisk resa.

180603_1123
Det här är mamma Titti. Och vi vill att valpen ska bli precis som sin Norwichterrier-mamma. Klok, snäll, nyfiken, finurlig (lite tjuvaktig om det finns chans till något gott). Och så himla söt. Titta in i dessa ögon, wow! När allt kommer omkring så är det den vuxna hunden vi ska leva med under lång tid. Och en personlighet som Titti´s är lätt att älska.

180603_1095Bar open!

180603_1105
Sista natten med gänget! Nä, inte riktigt än. Vår lilla smula till vänster.

180603_1129
Jag ska till husse&matte i Norrköping! Ni vet, ”ränne gate upp å gate ner å glane i skyltfönstra…” . Det går väl att lära sig. Tror på det.

Ett svar till “MIDSOMMARAFTONS SANNDRÖM”

  1. Underbart det är bara att gratulera till er nya familjemedlem. Jag har själv fått förmånen att följa 5 hundar av olika raser från valp till vuxen och upplevt vilka djupa band man bygger upp mellan varandra och det är fantastiskt roligt.

    Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: