MIDSOMMARAFTONS SANNDRÖM

180603_1103På midsommarafton åker vi till Ludvika och hämtar hem den här sötnosen. Här är hon drygt 5 veckor gammal, full av nyfikenhet och liv och lika snabb till sömn. Jag har följt två hundar från valp till vuxenliv och det är en fantastisk resa.

180603_1123
Det här är mamma Titti. Och vi vill att valpen ska bli precis som sin Norwichterrier-mamma. Klok, snäll, nyfiken, finurlig (lite tjuvaktig om det finns chans till något gott). Och så himla söt. Titta in i dessa ögon, wow! När allt kommer omkring så är det den vuxna hunden vi ska leva med under lång tid. Och en personlighet som Titti´s är lätt att älska.

180603_1095Bar open!

180603_1105
Sista natten med gänget! Nä, inte riktigt än. Vår lilla smula till vänster.

180603_1129
Jag ska till husse&matte i Norrköping! Ni vet, ”ränne gate upp å gate ner å glane i skyltfönstra…” . Det går väl att lära sig. Tror på det.

En reaktion på ”MIDSOMMARAFTONS SANNDRÖM

  1. Makeriet Tunn(a) Bröd 4 juni, 2018 / 08:52

    Underbart det är bara att gratulera till er nya familjemedlem. Jag har själv fått förmånen att följa 5 hundar av olika raser från valp till vuxen och upplevt vilka djupa band man bygger upp mellan varandra och det är fantastiskt roligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s